O le uiga o le suauu faamama e sili atu le taua nai lo le suauu.

Le taimi nei ua maualuga o le tagata e umia manaoga mo le suauu, ae faapea foi naunau e "fafagaina" suauu lelei. Ae peitai, e toatele tagata e umia taavale e le matuai popole e uiga i le faamama suauu e tatau ona suia i suiga suauu taitasi. O se taavale e pei o se tagata. Afai e te manao i ai o se tino lelei, e tatau ona i ai se fatugaʻo lelei. A leai, e mafai ona inu le suauu lelei i le aoga.

faailoa muamua le faamama suauu.

Muamua, i le taimi o le faagaoioiga o le afi, o le suauu i totonu o le a avea palapala faaauau pea faiga lubrication. Muamua, mama i fafo, e pei o le efuefu i le ea, ulu atu i le crankcase e ala i le faagaau manava, refueling taulaga, ma isi Lua, uamea otaota ofuina i lalo e le vaega; lea, o le oloa o le oxidation faagasologa o le suauu lava, e pei o acids faatulagaina eseese, tar vali tā ma carbides; ma le vai leaking i le apa suauu. O nei otaota a lagolagoina e le e laei ma loimata o le vaega, e mafua i corrosion.新闻 配 图

Suauu tafe i totonu o le afi. A gao le vaega, ua mulumulu i lalo mama faapipii i luga o le vaega. Le mama fufuluina o loo faamalolo lē tumau i le suauu i lalo o le gaoioiga o le vaega o le faamamaina o le suauu, ma faafuasei tafe le suauu.

 

A filtered e ala i le masini, o le a filtered mama i fafo, ma o le a toe ulu atu i le suauu mama filtered le faiga lubrication mo le faasalalauina. O le premise e faapea outou suauu filtration ei ai se aafiaga faamamăina lelei tele.

 

O lea, iinei oo mai le faafitauli.

 

Afai e le lelei le aafiaga faamama, o le mea pepa faamama o le faamama suauu taufaasese ma faatauvaa e matitiva, ma le lava pepa faamama e matitiva i le vevela maualuga ma le siosiomaga uunaiga maualuga ina ua mavae le faatofuina taimi umi i le suauu. I le taimi lava lea e tasi, e maua ai foi se aofaiga tele o toega pepa, lea e taunuu i blockage o le suauu matagaluega o le faiga lubrication afi po o laei i faaletonu ma loimata o le vaega. I mataupu ogaoga, e mafua ai le afi e alu i fafo o le suauu ma mafua ai le faaleagaina ogaoga po o fasi o le afi. .

 

O le gaskets o faamauga vaega o faamama suauu taufaasese ma faatauvaa e faigofie ona taʻe i le vevela maualuga ona o le maʻaʻa matitiva o paʻu. O le mea lea, mafuaaga o loo mama ai le suauu mai faigofie i luga soofaatasi o le faamama ma le poloka ogāumu, na mafua ai leakage suauu, dissipation vevela matitiva o le afi ma isi sese, ma e oo lava exploding ogāumu i tulaga matuia.

 

Aotelega: E moni ua lelei filifilia le suauu, ae o le toatele pea tagata e le amanaiaina le taua o le masini faamama, ma e le tatau ona stingy i tausiga. o loo atagia suauu lelei e ala i faamama masini. Afai e le lelei le faamama, o le a faaauau pea le suauu e faasalalau ma otaota i le afi, e mafua i laei i le amataga ma loimata o le vaega afi.


Post time: Feb-13-2019