Ogo nke mmanụ nyo dị mkpa karịa mmanụ.

Ugbu a, ndị nwe elu chọrọ maka mmanụ, ma dịkwa njikere "na-eri nri" ezigbo mmanụ. Otú ọ dị, ọtụtụ ụgbọ ala nwe adịghị nnọọ nchegbu banyere mmanụ nzacha na mkpa ka a kụọ na onye ọ bụla mmanụ mgbanwe. A ụgbọ ala dị ka a onye. Ọ bụrụ na ị chọrọ nwere a ọma ahụ, ị ​​ga-enwe ezi akụrụ. Ma ọ bụghị ya, ị nwere ike na-aṅụ ezigbo mmanụ n'efu.

First ewebata mmanụ iyo.

Firstly, n'oge ọrụ nke engine, mmanụ na lubrication usoro ga-unyi niile. First, ndị mba ọzọ adịghị, dị ka ájá na ikuku, tinye crankcase site ume tube, refueling n'ọdụ ụgbọ mmiri, wdg Nke abụọ, metal irighiri eyi ala site akụkụ; mgbe, ngwaahịa nke ọxịdashọn usoro nke mmanụ n'onwe ya, dị ka dị iche iche organic asịd, tar korota na carbides; na mmiri na-eri eri n'ime mmanụ pan. Ndị a adịghị ga-akwalite eyi na dọkatụrụ adọka nke akụkụ, dapụtara na corrosion.新闻 配 图

Oil aga na engine. Mgbe atụ n'ígwè akụkụ, adịghị mmasị ka elu nke akụkụ na-asa ala. The saa adịghị na-kwụsịtụrụ na mmanụ n'okpuru ihe nke mmanụ ihicha ihe na-akpata, na mmanụ na-aga na-enweghị usoro.

 

Mgbe ẹdụk site na igwe, adịghị ga-ẹdụk, si, na ẹdụk ọcha mmanụ ga-re-na-abanye lubrication usoro maka mgbasa. The premise bụ na gị na mmanụ filtration nwere a dị ezigbo mma nzacha mmetụta.

 

Ya mere, ebe a na-abịa nsogbu.

 

Ọ bụrụ na nyo mmetụta-adịghị mma, na nyo akwụkwọ ihe onwunwe nke adịgboroja na usụhọde mmanụ nyo bụ ogbenye, na nyo akwụkwọ ya onwe ya bụ ogbenye na elu okpomọkụ na elu nsogbu gburugburu ebe obibi mgbe ogologo oge imikpu na mmanụ. N'otu oge ahụ, ọ na-arụpụta a nnukwu ego nke akwụkwọ scraps, nke utịp ke mkpọchi nke mmanụ circuit nke engine lubrication usoro ma ọ bụ ọrịa ntutu ịdapụsị eyi na dọkatụrụ adọka nke akụkụ. Na oké ikpe, ọ na-akpata na-engine ịga nke mmanụ na-akpata oké mmebi ma ọ bụ scrap nke engine. .

 

The gaskets nke oru akụkụ nke adịgboroja na usụhọde mmanụ nzacha ndị mfe ịgbawa na elu okpomọkụ n'ihi na ogbenye ike nke roba. Ya mere, mmanụ ntapu si mfe na nkwonkwo elu nke nyo na cylinder ngọngọ, na-eme mmanụ leakage, ogbenye okpomọkụ dissipation nke engine na ndị ọzọ na-anaghị emezi emezi, na ọbụna na-etiwapụ cylinder dị oké njọ ikpe.

 

Summary: Ọ bụ eziokwu na mmanụ na-ọma họrọ, ma ọtụtụ ndị na-mgbe niile na-eleghara mkpa nke igwe nyo, na ọ na-ekwesịghị ịdị aka ntagide na mmezi. Ezigbo mmanụ na-egosi site na igwe iyo. Ọ bụrụ na nyo bụghị irè, mmanụ ga-anọgide na igbasa na adịghị na engine, n'ihi na n'oge na-eyi na dọkatụrụ adọka nke engine akụkụ.


Post time: Feb-13-2019