filter suluh SEPARATOR cai VG1540080211S filter suluh treuk

Pondok Description:

1. Hiji tipe anyar kertas filter lingkungan ieu diadopsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi tina unsur filter.

2. efisiensi filtration téh nepi ka 99,5% (98% tina mandi minyak tipe filter hawa), sarta laju penetrasi debu anu ngan 0,1% kana 0,3%.

3. Struktur Compact, bisa dipasang sagala arah, sarta henteu diwatesan ku perenah bagian kandaraan.

4. Éta ogé bisa nyimpen loba bahan kayaning benang katun, ngarasa jeung bahan logam.

5. kualitas Low na béaya rendah. Kituna, supir bisa assured ngagunakeun.

6. Purify hawa, ngurangan bising jeung simpen suluh.


  • Harga :: USD3.7-4.2 / lembar
  • MOQ :: 500 lembar
  • Suplai Kamampuhan :: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Pamayaran :: L / CD / AT / T Western Union MoneyGram
  • Port :: Tianjin QINGDAO Shanghai NINGBO GUANGZHOU
  • jéntré produk

    rinci produk

    Place of Origin:China (Mainland)                                         Brand Nami: GHL

    Warranty:1 Years                                                                  Ukuran: Standar ukuran

    OE NO.:VG1540080211                                                        Warna: Bodas

    Quality:High-Quality                                                           Sertipikat: TS16949

    Packing:Neutral Packing                                                      Jenis: Suluh Filter

    Mobil Jieun: Treuk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Suluh filter unsur mesin harga pabrik VG1540080211 tipe filter suluh

    VG1540080211 Fuel filter one piece in poly bag to be put in one box, 25 boxes to be packed in one carton, Or as per customer's packing instruction.

    Kalungguhan Time: 7-15 poé

    jpg

    tipe:

     VG1540080211 filter Suluh

    Fits / Car Jieun: & OEM No.

    OEM NO .: VG1540080211

    Katalog 1:

    Mobil & motor >> Otomatis Engine >> Air Intakes >> filter VG1540080211 Suluh  

    Katalog 2:

    Mesin >> Umum Industrial Equipment >> Industrial Filtration Equipment >> Filter Air >> VG1540080211 filter Suluh  

    Katalog 3:

    Transportasi >> Treuk Bagian >> Treuk Engine >> filter 226-2779 Air

    bahan:

    Kai kertas filter bubur, poli urethane, karét, beusi jeung sajabana

    warna:

    Bulao / Hideung

    Ngagantikeun Jumlah:

    SEV551H4 1000012122

    garansi:

    10000kms

    aplikasi:

     Treuk Engine / Otomatis Engine / Excavator Engine / Industrial mesin

    déskripsi: 1.For ngaleupaskeun lebu jeung partikel lianna 2.Adopt kinerja tinggi 100% kertas filter pulp kai 3,100% mékanis karét efisiensi 4.Filtration leuwih 99% standar 5.High tina bahan kelas munggaran husus pikeun aplikasi na pikeun treuk Éropa
    Rincian bungkusan:

    VG1540080211 Fuel filter  one piece in poly bag to be put in one box, 25 boxes to be packed in one carton, Or as per customer's packing instruction.

    微信截图_20191120162646

    DETAIL 01

    The filtration efficiency is up to 99.5%(98% of the oil bath type air filter), and the penetration rate of dust is only 0.1% to 0.3%.

    微信截图_20191120162723

    DETAIL 02

    Compact structure, can be installed in any direction, and is not restricted by the layout of vehicle parts.

     

    微信截图_20191120162700

     

     

    DETAIL 03

    Purify air, reduce noise and save fuel.


  • Saméméhna:
  • Teras: