Profili i kompanisë

Tianjin Golden Hugeline Co, Ltd, është e vendosur në Tianjin, Kinë. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 12.000 metra katrorë, dhe punëtori të pastër mbulon më shumë se 4800 metra katrore. Janë 85 persona që punojnë në kompaninë tonë, duke përfshirë stafit menaxhues (10 persona), stafin profesional dhe teknik (8 persona), stafin shitës (20 persona), operatorët (10 persona).
Departamenti i eksportit Kompania është themeluar në vitin 2010, dhe kapitalin e regjistruar është 3000000 juan. ne jemi një ekip profesional që hulumtimet, zhvillon, prodhon dhe shet shumë lloje të filters.we kemi dy linja prodhimi PU filter, duke përfshirë 6 shkallë të gjerë linjat e prodhimit derdhur injeksion, 8 linjat e ekologjikisht miqësore të prodhimit, një grup i pajisjeve laboratorike, vakum pastrues dhe 20 pajisje të tjera profesionale të prodhimit. Kompania jonë ka ISO 9001 certification.We siguruar që filtrat tanë shumë të efektshme do të gëzojnë cilësi të qëndrueshme dhe çmime të arsyeshme.

Kultura Corporate
1.Business Qëllimi:
Rritja e kulturë korporative, stili i menaxhimit më tregoni, Përmirësimi i menaxhimit, të zgjasë konotacion markë, një sistem të shëndoshë të marketingut, sigurinë dhe zhvillimin e qëndrueshëm.
2.Philosophy:
në shërbim të klientëve, marketingut për qendrën, menaxhimin markë si mënyra e funksionimit.
Vendndodhja 3.Business:
centric Produkt-, produkt i larmishëm, krijimi i një imazhi GHL markës

culturex Corporate

Produktet tona
Kompania jonë kryesisht prodhon për Toyota, Honda, BMW, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Scania, Volvo, Iveco etj, për konsumatorët vendas dhe të huaj tregun e shërbimit të ofruar produkte të cilësisë .Product lloje të përfshijnë: filtrin e ajrit; filtër karburantit; Filter vaji ; filter kabinës; filter industriale.
Produktet tona kryesisht shesin edhe në Kore, Japoni, Turqi, Dubai, Evropa, Afrika e Jugut, Australi, dhe Azisë Juglindore (Malajzia, Hong Kong, dhe zona Tajvan). Blerësit janë të mirëpritur të na kontaktoni.

Klientët tanë
I gjithë stafi në kompaninë time mirëpritur klientët nga e gjithë kompania world.Our gëzon produkte të cilësisë, çmime të arsyeshme dhe shërbim të mirë. Ne sinqerisht shpresojmë që të hyjë në marrëdhënie biznesi me klientët në shtëpi dhe jashtë vendit.