Otomatis kabin filter hawa 87139-50010 kabin filter pikeun mobil

Pondok Description:

 

1. Hiji tipe anyar kertas filter lingkungan ieu diadopsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi tina unsur filter.

2. efisiensi filtration téh nepi ka 99,5% (98% tina mandi minyak tipe filter hawa), sarta laju penetrasi debu anu ngan 0,1% kana 0,3%.

3. Struktur Compact, bisa dipasang sagala arah, sarta henteu diwatesan ku perenah bagian kandaraan.

4. Éta ogé bisa nyimpen loba bahan kayaning benang katun, ngarasa jeung bahan logam.

5. kualitas Low na béaya rendah. Kituna, supir bisa assured ngagunakeun.

6. Purify hawa, ngurangan bising jeung simpen suluh.


  • Harga :: USD1.3-1.5 / Piece
  • MOQ :: 1000 Potongan
  • Suplai Kamampuhan :: 30000 Piece / Potongan per Bulan
  • Pamayaran :: L / CD / AT / T Western Union MoneyGram
  • Port :: Tianjin Shanghai Guangzhou Ningbo Qingdao
  • jéntré produk

     

    jpg

     

    Jéntré produk:

     

    1. Hiji tipe anyar kertas filter lingkungan ieu diadopsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi tina unsur filter.

     

    2. efisiensi filtration téh nepi ka 99,5% (98% tina mandi minyak tipe filter hawa), sarta laju penetrasi debu anu ngan 0,1% kana 0,3%.

     

    3. Struktur Compact, bisa dipasang sagala arah, sarta henteu diwatesan ku perenah bagian kandaraan.

     

    4. Éta ogé bisa nyimpen loba bahan kayaning benang katun, ngarasa jeung bahan logam.

     

    5. kualitas Low na béaya rendah. Kituna, supir bisa assured ngagunakeun.

     

    6. Purify hawa, ngurangan bising jeung simpen suluh.

    Rincian gancang

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Brand Nami: GHL

    Ukuran: 230 * 213 * 20 mm

    Bahan: Filter Paper

    Ngaran produk: Otomatis filter kabin hawa 87139-50010 kabin filter pikeun mobil

    Warna: Hideung

    Sertifikasi: TS16949

    Jaminan: 1 Taun

    Fungsi: Cabut Debu pangotor

    Jumlah modél: 87139-50010

    Mobil Jieun: Treuk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Otomatis kabin filter hawa 87139-50010 kabin filter pikeun mobil

    87139-50010 kabin filter hawa salah sapotong dina kantong poli bisa nempatkeun dina hiji kotak, 100 dus bisa dipak dina hiji karton, Atawa sakumaha per instruksi packing customer urang.

    Kalungguhan Time: 7-15 poé

    tipe:

    87139-50010 hepa kertas filter diaktipkeun

    kabin filter hawa karbon

    Fits / Car Jieun: & OEM No.

    OEM NO.:87139-50010

    ukuran

    230 * 213 * 20 mm

    Katalog 1:

    Mobil & motor >> Otomatis Engine >> Air Intakes >> 87139-50010 kabin filter hawa

    Katalog 2:

    Mesin >> Umum Equipment Industrial >> Industrial Filtration Equipment >> Air Filter >>

    87139-50010 kabin filter hawa

    Katalog 3:

    Transportasi >> Treuk Bagian >> Treuk Engine >> 87139-50010 kabin filter hawa

    bahan:

    Kai kertas filter bubur, poli urethane, karét, beusi jeung sajabana

    warna:

    Bodas / Hideung

    Ngagantikeun Jumlah:

    87139-50010 871398-YZZ02

    garansi:

    10000kms

    aplikasi:

    Treuk Engine / Otomatis Engine / Excavator Engine / Industrial mesin

    déskripsi:

    1.For ngaleupaskeun lebu jeung partikel lianna

    2.Adopt kinerja tinggi 100% kertas filter pulp kai

    3,100% mékanis karét

    efisiensi 4.Filtration leuwih 99%

    standar 5.High tina bahan kelas munggaran husus pikeun aplikasi na pikeun treuk Éropa

    Rincian bungkusan:

    87139-50010 kabin filter hawa salah sapotong dina kantong poli bisa nempatkeun dina hiji kotak, 100 dus bisa dipak dina hiji karton, Atawa sakumaha per instruksi packing customer urang.

    c

    d

    z

    image7

    image8

    image9

    image10

    image11

    image12


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!