Otomatis kabin filter hawa 87139-50010 kabin filter pikeun mobil

Pondok Description:

We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the courier cost. If you can provide the rail report,photos and videos, we will refund thr sample fee(no more than $20 for the sample fee). If you has a follow-up prder, we will refunded parts of the sample fee.

1. Hiji tipe anyar kertas filter lingkungan ieu diadopsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi tina unsur filter.

2. efisiensi filtration téh nepi ka 99,5% (98% tina mandi minyak tipe filter hawa), sarta laju penetrasi debu anu ngan 0,1% kana 0,3%.

3. Struktur Compact, bisa dipasang sagala arah, sarta henteu diwatesan ku perenah bagian kandaraan.

4. Éta ogé bisa nyimpen loba bahan kayaning benang katun, ngarasa jeung bahan logam.

5. kualitas Low na béaya rendah. Kituna, supir bisa assured ngagunakeun.

6. Purify hawa, ngurangan bising jeung simpen suluh.


  • Harga :: USD1.3-1.5 / Piece
  • MOQ :: 1000 Potongan
  • Suplai Kamampuhan :: 30000 Piece / Potongan per Bulan
  • Pamayaran :: L / CD / AT / T Western Union MoneyGram
  • Port :: Tianjin Shanghai Guangzhou Ningbo Qingdao
  • jéntré produk

    CUSTOM DESIGN

    Rincian gancang

    Place of Origin:China (Mainland)                                                          Brand Nami: GHL

    Size:230*213*20 mm                                                                            Bahan: Filter Paper

    Product name:Auto cabin air filter 87139-50010 cabin filter for car           Warna: Hideung

    Certification: TS16949                                                                         Jaminan: 1 Taun

    Function:Remove Dust Impurities                                                        Jumlah modél: 87139-50010

    Mobil Jieun: Treuk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Otomatis kabin filter hawa 87139-50010 kabin filter pikeun mobil

    87139-50010 cabin air filter one piece in poly bag to be put in one box, 100 boxes to be packed in one carton, Or as per customer's packing instruction.

    Kalungguhan Time: 7-15 poé

    OEM NO.

    87139-50010 87139-52020 87139-30040 87139-06050 87139-06070 87139-06080
     87139-48020 87139-0N010 87139-0N020  87139-0N030  87139-32010  87139-06060
    87139-50030 87139-07010 87139-YZZ01 87139-YZZ03 87139-YZZ07 87139-YZZ08
    87139-YZZ09 87139-YZZ11 87139-YZZ16 87139-0K070 87139-0G040 87139-0D010
    87139-0D020 87139-0D030 87139-0D040

    jpg

    tipe:

    87139-50010 hepa kertas filter diaktipkeun

    kabin filter hawa karbon

    Fits / Car Jieun: & OEM No.

    OEM NO.:87139-50010

    ukuran

    230 * 213 * 20 mm

    bahan:

    Kai kertas filter bubur, poli urethane, karét, beusi jeung sajabana

    warna:

    Bodas / Hideung

    Ngagantikeun Jumlah:

    87139-50010 871398-YZZ02

    garansi:

    10000kms

    aplikasi:

    Treuk Engine / Otomatis Engine / Excavator Engine / Industrial mesin

    déskripsi:

    1.For ngaleupaskeun lebu jeung partikel lianna

    2.Adopt kinerja tinggi 100% kertas filter pulp kai

    3,100% mékanis karét

    efisiensi 4.Filtration leuwih 99%

    standar 5.High tina bahan kelas munggaran husus pikeun aplikasi na pikeun treuk Éropa

    Rincian bungkusan:

    87139-50010 cabin air filter one piece in poly bag to be put in one box, 100 boxes to be packed in one carton, Or as per customer's packing instruction.

    87139-50010_04

    Intercept Harmful Substances For You

    87139-50010_05_01

    Activated carbon Efficient filtration

    Effectively filter PM2.5. Provide you with a pure driving space.

    High Quality Assurance

    Large filtration area,Have a higher dust holding capacity, The service life is greatly extended.

    87139-50010_06_02
    87139-50010_08_02

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • _20

  • WhatsApp Online Chat!