filter suluh SEPARATOR cai VG1540080211S filter suluh treuk

Pondok Description:

1. Hiji tipe anyar kertas filter lingkungan ieu diadopsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi tina unsur filter.

2. efisiensi filtration téh nepi ka 99,5% (98% tina mandi minyak tipe filter hawa), sarta laju penetrasi debu anu ngan 0,1% kana 0,3%.

3. Struktur Compact, bisa dipasang sagala arah, sarta henteu diwatesan ku perenah bagian kandaraan.

4. Éta ogé bisa nyimpen loba bahan kayaning benang katun, ngarasa jeung bahan logam.

5. kualitas Low na béaya rendah. Kituna, supir bisa assured ngagunakeun.

6. Purify hawa, ngurangan bising jeung simpen suluh.


  • Harga :: USD3.7-4.2 / lembar
  • MOQ :: 500 lembar
  • Suplai Kamampuhan :: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Pamayaran :: L / CD / AT / T Western Union MoneyGram
  • Port :: Tianjin QINGDAO Shanghai NINGBO GUANGZHOU
  • jéntré produk

     

    jpg

     

    Jéntré produk:

     

    1. Hiji tipe anyar kertas filter lingkungan ieu diadopsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi tina unsur filter.

     

    2. efisiensi filtration téh nepi ka 99,5% (98% tina mandi minyak tipe filter hawa), sarta laju penetrasi debu anu ngan 0,1% kana 0,3%.

     

    3. Struktur Compact, bisa dipasang sagala arah, sarta henteu diwatesan ku perenah bagian kandaraan.

     

    4. Éta ogé bisa nyimpen loba bahan kayaning benang katun, ngarasa jeung bahan logam.

     

    5. kualitas Low na béaya rendah. Kituna, supir bisa assured ngagunakeun.

     

    6. Purify hawa, ngurangan bising jeung simpen suluh.

    rinci produk

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Brand Nami: GHL

    Jaminan: 1 Taun

    Ukuran: Standar ukuran

    œ NO.:VG1540080211

    Warna: Bodas

    Kualitas: High-kualitas

    Sertipikat: TS16949

    Packing: nétral packing

    Jenis: Suluh Filter

    Mobil Jieun: Treuk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Suluh filter unsur mesin harga pabrik VG1540080211 tipe filter suluh

    VG1540080211 Suluh nyaring salah sapotong dina kantong poli bisa nempatkeun dina hiji kotak, 25 buleud bisa dipak dina hiji karton, Atawa sakumaha per instruksi packing customer urang.

    Kalungguhan Time: 7-15 poé

    tipe:

     VG1540080211 filter Suluh

    Fits / Car Jieun: & OEM No.

    OEM NO .: VG1540080211

    Katalog 1:

    Mobil & motor >> Otomatis Engine >> Air Intakes >> filter VG1540080211 Suluh  

    Katalog 2:

    Mesin >> Umum Industrial Equipment >> Industrial Filtration Equipment >> Filter Air >> VG1540080211 filter Suluh  

    Katalog 3:

    Transportasi >> Treuk Bagian >> Treuk Engine >> filter 226-2779 Air

    bahan:

    Kai kertas filter bubur, poli urethane, karét, beusi jeung sajabana

    warna:

    Bulao / Hideung

    Ngagantikeun Jumlah:

    SEV551H4 1000012122

    garansi:

    10000kms

    aplikasi:

     Treuk Engine / Otomatis Engine / Excavator Engine / Industrial mesin

    déskripsi: 1.For ngaleupaskeun lebu jeung partikel lianna 2.Adopt kinerja tinggi 100% kertas filter pulp kai 3,100% mékanis karét efisiensi 4.Filtration leuwih 99% standar 5.High tina bahan kelas munggaran husus pikeun aplikasi na pikeun treuk Éropa
    Rincian bungkusan:

    VG1540080211 Suluh nyaring salah sapotong dina kantong poli bisa nempatkeun dina hiji kotak, 25 buleud bisa dipak dina hiji karton, Atawa sakumaha per instruksi packing customer urang.

    VG1540080211

    VG1540080211 4

    VG1540080211 2

    VG1540080211 1

    image7

    image8

    image9

    image10

    image11

    image12


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!