FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Cara nungkulan defects?

Sateuacan kiriman anjeun, urang bakal mariksa taliti tur pastikeun produk kasebut sampurna. Sarta kami bakal nyadiakeun jaminan dua taun jadi mangga bageur nawaran reureuh di mésér.

Dupi anjeun nawiskeun OEM & ODM?

parusahaan urang nampi OEM & ODM, upami kedah anjeun eta, mangga ngawartosan kami tina sarat husus Anjeun.

What is the MOQ sahiji produk anjeun?

a. filter minyak kalayan metal: MOQ = 1000pcs

b. filter minyak tanpa logam: MOQ = 500pcs

c. filter hawa: MOQ = 100pcs

d. Kabin filter: MOQ = 500pcs

naon mode Anjeun angkot / pengiriman barang?

Ku DHL, FedEx, UPS, TNT, suweng Express, ku laut, ku hawa etc.Of tangtu, anjeun tiasa oge tangtukeun mode transportasi, teras ngabejaan urang sarat husus Anjeun.

Sarat pamayaran

T / T, L / C, Western Union. Paypal. lamun kudu mayar ku cara sejen, mangga negotiate kalawan kami.

Waktos pangiriman

7-30days sanggeus kami nampi prepayment Anjeun atawa L / C 

Kuring teu percanten ka kualitas produk anjeun, anjeun tiasa nyadiakeun sampel?

Sumuhun, urang tiasa nawiskeun Anjeun sampel bebas, tapi maneh kudu mayar freight.after urutan kahiji anjeun, fee angkutan barang sample bakal ngabalikeun duit ka anjeun.

Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami duanana pabrik jeung dagang parusahaan, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang iraha wae.

Urang bakal nawiskeun rek naon ngajawab masalah naon gaduh, ngan ulah ragu ngahubungan kami!



WhatsApp Online Chat!