Profil Perusahaan

Tianjin Golden Hugeline Co., Ltd ieu lokasina di Tianjin, Cina. Pausahaan nyertakeun wewengkon 12000 méter pasagi, sarta bengkel bersih nyertakeun leuwih ti 4800 meter pasagi. Aya 85 jalma digawé di parusahaan urang, kaasup staf manajemén (10 jalma), profésional sarta teknis staf (8 jalma), staf salesman (20 jalma), operator (10 jalma).
Jurusan ékspor parusahaan didirikan dina 2010, sarta ibukota didaptarkeun nyaeta 3000000 yuan. kami hiji tim profésional nu researches, tumuwuh, ngahasilkeun jeung sells loba jinis filters.we gaduh dua garis produksi PU filter, kaasup 6 garis badag skala produksi suntik molding, 8 garis produksi lingkungan-friendly, hiji set pakakas laboratorium, vakum cleaners jeung 20 alat produksi profésional lianna. parusahaan urang boga ISO 9001 certification.We mastikeun yén saringan kami kacida efisien baris ngarasakeun kualitas stabil sarta harga lumrah.

Budaya perusahaan
1.Business Tujuan:
Kembangna budaya perusahaan, gaya manajemén némbongkeun abdi, Ngaronjatkeun manajemén nu, manjangkeun brand konotasi, A sistem pamasaran sora, kaamanan jeung ngembangkeun sustainable.
2.Philosophy:
Palanggan-berorientasi, marketing keur pusat; manajemén Brand salaku mode operasi.
Lokasi 3.Business:
centric Product-, produk diversified, kreasi hiji gambar brand GHL

culturex perusahaan

Produk urang
parusahaan urang utamana ngahasilkeun pikeun Toyota, Honda, BMW, Hyundai, kia, Mercedes Benz, SCANIA, Volvo, IVECO jsb, pikeun konsumén domestik jeung luar nagri pasar jasa nyadiakeun produk kualitas .Product jenis di antarana: filter Air; filter suluh; filter minyak; kabin filter; filter industri.
Produk urang utamana ngajual ogé di Koréa, Jepang, Turki, Dubai, Eropa, Afrika Kidul, Australia, jeung Asia Tenggara (Malaysia, Hongkong, jeung aréa Taiwan). Pembeli nu wilujeng sumping ngahubungan kami.

Konsumén urang
Sadaya staf di parusahaan kuring wilujeng sumping para nasabah ti sakuliah pausahaan world.Our enjoys produk kualitas, harga nu lumrah jeung layanan alus. Urang tulus mudahan asup kana hubungan bisnis jeung konsumén di imah jeung di mancanagara.


WhatsApp Online Chat!