Filter bahan bakar pamisah banyu VG1540080211S Filter bahan bakar truk

Short Description:

1. A jinis anyar saka kertas yang lingkungan wis diadopsi kanggo nambah efficiency saka unsur Filter.

2. efficiency filtrasi nganti 99.5% (98% saka perlu lenga jinis Filter online), lan tingkat seng nembus saka bledug iku mung 0,1% kanggo 0.3%.

3. struktur Kompak, bisa diinstal ing sembarang arah, lan ora diwatesi déning tata bagean kendaraan.

4. Iku uga bisa nyimpen akèh materi kayata tenunan kapas, felt lan bahan logam.

5. kualitas Low lan biaya kurang. Mulane, driver bisa njamin kanggo nggunakake.

6. Purify online, nyuda swara brebeg lan nyimpen bahan bakar.


  • Price :: USD3.7-4.2 / bêsik
  • MOQ :: 500 bêsik
  • Sumber Kabisan :: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Pembayaran :: L / CD / AT / T Western Union MoneyGram
  • Port :: TIANJIN Qingdao SHANGHAI Ningbo Guangzhou
  • Detail produk

     

    jpg

     

    Detail Produk:

     

    1. A jinis anyar saka kertas yang lingkungan wis diadopsi kanggo nambah efficiency saka unsur Filter.

     

    2. efficiency filtrasi nganti 99.5% (98% saka perlu lenga jinis Filter online), lan tingkat seng nembus saka bledug iku mung 0,1% kanggo 0.3%.

     

    3. struktur Kompak, bisa diinstal ing sembarang arah, lan ora diwatesi déning tata bagean kendaraan.

     

    4. Iku uga bisa nyimpen akèh materi kayata tenunan kapas, felt lan bahan logam.

     

    5. kualitas Low lan biaya kurang. Mulane, driver bisa njamin kanggo nggunakake.

     

    6. Purify online, nyuda swara brebeg lan nyimpen bahan bakar.

    rincian Product

    Panggonan Asal: China (Mainland)

    Brand Name: GHL

    Warranty: 1 Taun

    Size: Standar Ukuran

    OE NO.:VG1540080211

    Warna: Putih

    Quality: High-Quality

    Certificate: TS16949

    Packing: Neutral diinget

    Koleksi: Bahan bakar Filter

    Car Make: Truck

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: Bahan bakar Filter unsur mesin pabrik rega VG1540080211 jinis Filter bahan bakar

    VG1540080211 bakar Nyaring siji Piece ing tas akeh bakal dilebokake ing kothak siji, 25 kothak kanggo dikempalken ing siji karton, Utawa saben instruction packing customer kang.

    Lead Time: 7-15 HARI

    Koleksi:

     VG1540080211 Filter bakar

    Mathuk / Car Make: & OEM No.

    OEM NO .: VG1540080211

    Katalog 1:

    Automobiles & Motorcycles >> Auto Engine >> Air intakes >> Filter VG1540080211 bakar  

    Katalog 2:

    Machinery >> Umum Industrial Equipment >> Industrial Filtrasi Equipment >> Filter Air >> VG1540080211 Filter bakar  

    Katalog 3:

    Transportasi >> Truck Parts >> Truck Engines >> Filter 226-2779 Air

    bahan:

    Kayu kertas yang pulp, akeh urethane, karet, wesi lan sapiturute

    warna:

    Blue / Black

    Nggantosaken Panggil:

    SEV551H4 1000012122

    njamin:

    10000kms

    aplikasi:

     Truck Engine / Auto Engine / Excavator Engine / Industrial Machinery

    Keterangan: 1.For aman saka bledug lan partikel liyane 2.Adopt kinerja dhuwur 100% kertas yang pulp kayu 3,100% mechanical karet efficiency 4.Filtration liwat 99% standar 5.High saka bahan bahan kawitan tartamtu kanggo aplikasi kanggo trek Eropah
    Details Packaging:

    VG1540080211 bakar Nyaring siji Piece ing tas akeh bakal dilebokake ing kothak siji, 25 kothak kanggo dikempalken ing siji karton, Utawa saben instruction packing customer kang.

    VG1540080211

    VG1540080211 4

    VG1540080211 2

    VG1540080211 1

    image7

    image8

    image9

    image10

    image11

    image12


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!