FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Carane menehi hasil karo cacat?

Sadurunge kintunan, kita bakal mriksa kasebut kanthi teliti, lan priksa manawa prodhuk iku sampurna. Lan kita bakal nyedhiyani babar pisan rong taun dadi please kindly kanggo tuku.

Bisa kurban OEM & ODM?

Our company nampa OEM & ODM, yen perlu iku, mangga informasi kita syarat tartamtu.

Apa MOQ produk?

a. Filter Oil karo logam: MOQ = 1000pcs

b. Filter Oil tanpa metal: MOQ = 500pcs

c. Filter Air: MOQ = 100pcs

d. Cabin Filter: MOQ = 500pcs

apa mode saka transportasi / kapal?

Miturut DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS EXPRESS, dening segara, dening online etc.Of mesthi, sampeyan bisa uga nemtokake mode transportasi, banjur marang kita syarat tartamtu.

Syarat-syarat pembayaran

T / T, L / C, Western Union. Paypal. yen perlu mbayar nganggo cara liyane, mangga rembugan karo kita.

wektu kiriman

7-30days sawise kita nampa prepayment utawa L / C 

Aku ora dipercaya kualitas produk, bisa nyedhiyani conto?

Ya, kita bisa kurban sing conto free, nanging sampeyan kudu mbayar freight.after supaya kawitan, ragad barang sampel bakal mbalekaken kanggo sampeyan.

Apa sing pabrik utawa perusahaan perdagangan?

We are loro pabrik lan perdagangan perusahaan, welcome kanggo ngunjungi kita pabrik ing sembarang wektu.

Kita bakal kurban apa sing arep, ngatasi masalah apa sing kudu, mung ora ragu-ragu kanggo hubungi kita!



Tampilan Online Chat!