Auto kabin Filter online 87139-50010 kabin Filter kanggo mobil

Short Description:

 

1. A jinis anyar saka kertas yang lingkungan wis diadopsi kanggo nambah efficiency saka unsur Filter.

2. efficiency filtrasi nganti 99.5% (98% saka perlu lenga jinis Filter online), lan tingkat seng nembus saka bledug iku mung 0,1% kanggo 0.3%.

3. struktur Kompak, bisa diinstal ing sembarang arah, lan ora diwatesi déning tata bagean kendaraan.

4. Iku uga bisa nyimpen akèh materi kayata tenunan kapas, felt lan bahan logam.

5. kualitas Low lan biaya kurang. Mulane, driver bisa njamin kanggo nggunakake.

6. Purify online, nyuda swara brebeg lan nyimpen bahan bakar.


  • Price :: USD1.3-1.5 / Potongan
  • MOQ :: 1000 Potongan
  • Sumber Kabisan :: 30000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Pembayaran :: L / CD / AT / T Western Union MoneyGram
  • Port :: Tianjin Shanghai Guangzhou Ningbo Qingdao
  • Detail produk

     

    jpg

     

    Detail Produk:

     

    1. A jinis anyar saka kertas yang lingkungan wis diadopsi kanggo nambah efficiency saka unsur Filter.

     

    2. efficiency filtrasi nganti 99.5% (98% saka perlu lenga jinis Filter online), lan tingkat seng nembus saka bledug iku mung 0,1% kanggo 0.3%.

     

    3. struktur Kompak, bisa diinstal ing sembarang arah, lan ora diwatesi déning tata bagean kendaraan.

     

    4. Iku uga bisa nyimpen akèh materi kayata tenunan kapas, felt lan bahan logam.

     

    5. kualitas Low lan biaya kurang. Mulane, driver bisa njamin kanggo nggunakake.

     

    6. Purify online, nyuda swara brebeg lan nyimpen bahan bakar.

    Details cepet

    Panggonan Asal: China (Mainland)

    Brand Name: GHL

    Size: 230 * 213 * 20 mm

    Material: Filter Paper

    jeneng produk: Auto Filter kabin online 87139-50010 kabin Filter kanggo mobil

    Warna: Ireng

    Certification: TS16949

    Warranty: 1 Year

    Fungsi: Copot Dust impurities

    Panggil Model: 87139-50010

    Car Make: Truck

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: Auto kabin Filter online 87139-50010 kabin Filter kanggo mobil

    87139-50010 kabin Filter online siji Piece ing tas akeh bakal dilebokake ing kothak siji, 100 kothak kanggo dikempalken ing siji karton, Utawa saben instruction packing customer kang.

    Lead Time: 7-15 HARI

    Koleksi:

    87139-50010 HEPA kertas yang aktif

    kabin Filter online karbon

    Mathuk / Car Make: & OEM No.

    OEM NO.:87139-50010

    Size

    230 * 213 * 20 mm

    Katalog 1:

    Automobiles & Motorcycles >> Auto Engine >> Air intakes >> 87139-50010 kabin Filter online

    Katalog 2:

    Machinery >> Umum Equipment Industrial >> Industrial Filtrasi Equipment >> Air Filter >>

    87139-50010 kabin Filter online

    Katalog 3:

    Transportasi >> Truck Parts >> Truck Engines >> 87139-50010 kabin Filter online

    bahan:

    Kayu kertas yang pulp, akeh urethane, karet, wesi lan sapiturute

    warna:

    Putih / Ireng

    Nggantosaken Panggil:

    87139-50010 871398-YZZ02

    njamin:

    10000kms

    aplikasi:

    Truck Engine / Auto Engine / Excavator Engine / Industrial Machinery

    Keterangan:

    1.For aman saka bledug lan partikel liyane

    2.Adopt kinerja dhuwur 100% kertas yang pulp kayu

    3,100% mechanical karet

    efficiency 4.Filtration liwat 99%

    standar 5.High saka bahan bahan kawitan tartamtu kanggo aplikasi kanggo trek Eropah

    Details Packaging:

    87139-50010 kabin Filter online siji Piece ing tas akeh bakal dilebokake ing kothak siji, 100 kothak kanggo dikempalken ing siji karton, Utawa saben instruction packing customer kang.

    c

    d

    z

    image7

    image8

    image9

    image10

    image11

    image12


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!