company profile

Tianjin Golden Hugeline Co., Ltd dumunung ing Tianjin, China. perusahaan Jembaré saka 12000 meter, lan workshop resik isine luwih saka 4800 meter. Ana 85 wong sing makarya ing perusahaan kita, kalebu Staff Manajemen (10 wong), profesional lan technical Staff (8 wong), Staff sales (20 wong), operator (10 wong).
Departemen kaca perusahaan iki diadegaké ing 2010, lan ibukutha kedhaftar punika 3000000 Yuan. kita tim profesional kang riset, develops, mrodhuksi lan sadean akeh jinis filters.we duwe loro garis produksi PU Filter, kalebu 6 garis gedhe-ukuran produksi injeksi ngecor, 8 garis produksi lingkungan-loropaken, pesawat saka laboratorium, vakum Sa lan 20 peralatan produksi profesional. perusahaan kita wis ISO 9001 certification.We mesthekake yen kita saringan Highly efisiensin bakal seneng kualitas stabil lan prices cukup.

Budaya Corporate
1.Business waé:
Nambah budaya perusahaan, gaya Manajemen nuduhake kula, Nambah Manajemen, ngluwihi account konotasi, A sistem marketing swara, keamanan lan pembangunan.
2.Philosophy:
Customer-oriented, marketing kanggo tengah; Manajemen Brand minangka mode saka operasi.
Lokasi 3.Business:
sentris Product-, produk macem, nitahaken saka gambar account GHL

culturex Corporate

Kita produk
perusahaan kita utamané mrodhuksi kanggo Toyota, Honda, BMW, Hyundai, KIA, Mercedes Benz, SCANIA, Volvo, Iveco etc, kanggo pelanggan domestik lan manca pasar layanan kanggo nyedhiyani produk kualitas .Product jinis kalebu: Filter Air; Filter bahan bakar; Filter lenga; kabin Filter; Filter industri.
Produk kita utamané ngedol uga ing Korea, Jepang, Turkey, Dubai, Eropa, Afrika Kidul, Australia, lan Asia Kidul-Wétan (Malaysia, Hong Kong, lan area Taiwan). Buyers olèh hubungi kita.

Kita pelanggan
Kabeh Staff in perusahaan sambutan pelanggan saka kabeh saka perusahaan world.Our seneng produk kualitas, prices cukup lan becik. We Sincerely pangarep-arep kanggo mlebu menyang bisnis sesambetan karo pelanggan ing ngarep lan luar negeri.



Tampilan Online Chat!